Winterse tuin

Vuurtafels, planten en kleur: 3 x tips voor een winterse tuin

De winter komt langzaam maar zeker onze kant op. En dan wil jij natuurlijk het liefst binnen zitten. Met warme chocolademelk, een dekentje en een brandend haardje. Veel mensen denken dat het in de winter echt een no go is om nog te genieten van de tuin. In dit blog delen we drie tips waarmee je het hele jaar door van je tuin kan genieten!

Letterlijk en figuurlijk warmte in de tuin

Waarschijnlijk heb je op Instagram of Pinterest al vaker een vuurtafel voorbij zien komen. Dat zijn echt dé platformen voor wooninspiratie. Een vuurtafel is een tafel met een inbouwbrander op gas waarmee je zowel letterlijk als figuurlijk warmte toe kan voegen aan je tuin. Met een inbouwbrander in het midden van de tafel is er nog genoeg ruimte voor je warme chocolademelk en je heerlijke snacks. Perfect voor een avondje met je partner, je gezin of een avondje met vrienden! Op zoek naar een vuurtafel voor jouw tuin? Bekijk deze website voor mooie vuurtafels!

Kleur in de tuin

In de zomer pakken we altijd flink uit met kleur. Zonde dat we dat in het najaar niet meer doen. Een kleurrijke tuin is toch veel leuker om te zien?! Koop waterdichte kussens met kleur, hang een canvas schilderij op aan je schutting of zet leuke accessoires neer op je tafel. Zo wordt het toevoegen van kleur geen probleem, maar een uitdaging!

Planten in de winter

Veel planten doen het in de lente en zomer heel goed en bloeien mooi, maar in de herfst en winter is het maar een saaie boel in de tuin. Ga daarom eens naar het tuincentrum om te kijken naar planten die het hele jaar mooi bloeien. Een klimop doet het altijd goed, bijvoorbeeld! Zoek online naar verschillende planten die in de winter ook mooi blijven of vraag advies bij het tuincentrum dicht bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *