Schaduwrijk genieten van de zon met een textieldak 

Wil jij het hele jaar door optimaal genieten van het Nederlandse weer? Het textieldak is één van de nieuwste trends in zonweringland. Het stijlvolle systeem bestaat uit een textieldoek en een stijlvol frame van geëxtrudeerd aluminium. Zo heb je een eigen plekje waar je heerlijk geniet! 

Zonnebescherming 

Met een textieldak van avalon kun je tijdens de warmere maanden van het jaar langer buiten zitten. Je kunt deze oprolbare zonwering voor het terras naar wens openen en sluiten en het biedt bescherming tegen lichte regen en wind, waardoor het uitermate geschikt is als overkapping aan een aanbouw. Bovendien is het zonnedak bestand tegen een kleine regenbui, zodat je heel comfortabel buiten kunt zitten.

Buiten genieten  

Waarom zijn textieldaken zo populair? Je kunt op een eenvoudige manier schaduw creëren boven een terras, balkon of tuin. Het biedt verkoeling op ieder moment van de dag! Daarnaast maakt het textieldak het mogelijk om de flexibiliteit van een knikarmscherm te combineren met het grotere schaduwoppervlak van de terrasoverkapping. Daardoor kun je het oprolbare zonnescherm op elk gewenst moment sluiten en openen. Door de toepassing van de stevige staanders biedt het dak bij wind bescherming, waardoor het veel stabieler is dan een knikarmscherm. Zo kan er op een veilige wijze een grote(re) uitval gerealiseerd worden. 

Designer textieldaken 

Wil jij maximaal genieten van jouw zomer? De high-end textieldaken van avalon eindhoven brengen hoogwaardige kwaliteit en elegant design naar het terras! De pergola Vinci kan volledig op maat gemaakt worden en is voorzien van een rits aan beide zijden, waardoor het doek volledig zit opgesloten in de zijgeleidingen. Op deze manier wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd! De Vinci wordt standaard uitgevoerd met een tussenbalk tussen de staanders, welke voor een stabiele constructie zorgt.

LED-verlichting 

De Pergola Vinci+ combineert het beste van twee werelden; de veerkracht van een zonnedak in combinatie met de solide constructie van een terrasoverkapping. Wat de Vinci+ anders maakt is dat de tussenbalk aan het einde tussen de geleiders wordt aangebracht. Het grote voordeel daarvan is dat dit dak voorziet van een functionele oplossing voor de toepassing van LED-verlichting. In de tussenbalk kan daarnaast een uitrolbare volant verwerkt worden, waardoor je nog beter beschermd kunt worden tegen de laagstaande zon. 

Accessoires
Om optimaal gebruik te maken van jouw zonwering, raden wij je aan om de puntjes op de i te zetten. Geef jouw textieldak een verfijnde uitstraling met sierlijke accessoires als fraaie lichtlijsten en flexibele sunblockers, de ideale bescherming tegen hoge temperaturen. Natuurlijk kun je het doek, voor precies de juiste hoeveelheid schaduw, gedeeltelijk of helemaal oprollen. Hierdoor geniet je in stijl van het buitenleven!