Microdosing

Microdosing van truffles betekent dat je af en toe of vaker een zeer lage dosis psilocybine bevattende paddenstoelen, ook wel truffels genoemd, inneemt. Met een zogenoemde ‘mico-dosering’ wordt ongeveer een tiende deel van een dosis waarvan je normaal gesproken een psychedelische ervaring zou ervaren, genuttigd. Mensen die microdoseren, zullen dus niet gaan hallucineren, maar nemen wel subtiele effecten waar. Het werkt op een zogeheten sub-perceptueel niveau. Dit betekent dat een microdosis geen klassieke psychedelische effecten en geen visuele verstoringen zou moeten veroorzaken en dat je normaal zou moeten kunnen functioneren tijdens je dagelijkse activiteiten en gesprekken.

Voordelen van microdosing truffles?

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een micro-dosis van een psychedelische stof te nemen, en wat de mogelijke voordelen van microdosing zouden kunnen zijn? Waarom raken steeds meer mensen geïnteresseerd in microdosing en wil je weten of het voor jou ook voordelen heeft om microdosing truffles te kopen?

Enkele studies, maar vooral veel ervaringen van mensen leiden tot de volgende conclusies en voordelen: microdosering kan leiden tot verbeterde cognitieve vermogens, zoals een beter geheugen, concentratievermogen en een oplossingsgerichte instelling. Microdosering kan ook helpen als je je lusteloos, somber of neerslachtig voelt. Het zorgt voor een positieve mindset en daagt je juist uit om erop uit te gaan en activiteiten te ondernemen. Andere enkele veel voorkomende voordelen zijn o.a. meer openheid en ruimte voor zelfvergeving, verhoogde creativiteit, verhoogd uithoudingsvermogen en verhoogde energie.