Klusup, voor alle klussen in en om het huis

Voor alle klussen, groot of klein, kun je de hulp van Klusup vragen. Klusup heeft een groot aanbod met de beste vakmensen in elke regio. Zo kan er altijd iemand jouw klusjes oplossen. Deze vakmannen hebben al meer dan 50.000 klanten door heel Nederland geholpen! Klusup biedt veel verschillende diensten aan, die in deze blog worden toegelicht.

Loodgieter

Voor problemen met leidingen, afvoeren, water en gas kan een loodgieter jou het beste helpen. Vaak zijn zulke problemen onverwachts en erg vervelend. Gelukkig staan de loodgieters via Klusup altijd paraat om je te helpen. Bij spoed wordt je dezelfde dag nog geholpen! De vakmannen gaan heel nauwkeurig te werk, om te zorgen dat je lekkage snel opgelost is. De loodgieters zorgen dat alles weer werkt zoals het hoort, voordat zij weer weggaan.

De leidingen kunnen verlegd worden en ontstoppingen worden verholpen. Door jarenlange ervaring is de kans op lekkage na installatie door een loodgieter via Klusup zo klein mogelijk. Naast problemen oplossen kan de loodgieter ook sanitair plaatsen. Ideaal wanneer je de badkamer wilt renoveren, voor een betaalbare prijs. Kapotte cv-installaties kunnen ook door de loodgieters van Klusup gerepareerd worden.

Door de snelle service hoef jij daardoor nooit lang in de kou te zitten. Voor onderhoud aan je leidingen, afvoer, cv-installaties en sanitair ben je ook bij Klusup aan het juiste adres. Onderhoudsbeurten zijn erg belangrijk voor sommige installaties. De loodgieters van Klusup zorgen ervoor dat alles zo lang mogelijk goed functioneert.

Timmerman

Klusup biedt zowel timmermannen als timmerbedrijven aan. Als het een kleine klus is kan het eenvoudig door een timmerman worden uitgevoerd. Bij grotere langdurige klussen is het handiger om een timmerbedrijf te laten komen. De werkzaamheden die de timmermannen uitvoeren zijn erg divers. De klussen kunnen zowel binnen als buiten om het huis zijn. Zo kun je bij hun terecht voor een nieuw tuinhuis en bouwen ze een mooie schutting voor jou.

Ook deuren en kozijnen worden door de timmermannen via Klusup vervangen. Wil jij een lambrisering of radiatorombouw? Dat kan! De timmerwerken worden voorzien van een beschermlaag zodat het hout goed blijft. Daarna kan het naar wens geschilderd worden. Al het hout blijft het beste goed als het om de paar jaar opnieuw geverfd wordt. Soms moet je eerst nog houtrot behandelen voordat je kunt verven, schakel dan een timmerman in voor het daadwerkelijke schilderwerk.

Klusjesman

De klusjesmannen helpen je graag met alle kleine klusjes waar jij niet aan toe komt. Zo kunnen ze jouw kast in elkaar zetten of een lampje ophangen. Voor een grotere klus als het monteren van de keuken kan er een klusbedrijf langskomen. Voor de klusjesmannen is niks te klein en voor een klusbedrijf is bijna niets groot. Zelfs als je alleen een plank op wilt hangen komen ze jou graag helpen.

Ook op het gebied van verven en behangen zit je goed. Deze vakmannen komen zelfs jouw hele huis schilderen als dat nodig is. Uiteraard hebben ze hier veel ervaring mee. De klusjesman gaat pas weg als je tevreden bent. De klusjesmannen zijn goed in het repareren van alles wat kapot is. Ze hebben altijd het juiste materiaal mee zodat jij snel geholpen wordt.

Tuinman

Voor een nette en verzorgde tuin kun je ook bij Klusup terecht. De tuinmannen en hoveniers zijn experts op dit gebied. Ze kunnen onderhoud aan de hele tuin plegen. Als je geen zin of tijd hebt om je onkruid te wieden of het gras te maaien kan dit makkelijk voor jou worden gedaan. Voor grotere opdrachten als het aanleggen of het ontwerpen van een nieuwe tuin kan een hovenier langskomen. Met de hovenier kun je alle mogelijkheden voor de tuin bespreken. De hovenier maakt dan een ontwerp en als jij tevreden bent gaat hij ermee aan de slag. Zo heb je binnen korte tijd een mooie nieuwe tuin. Wil je graag een vijver? De tuinmannen of hoveniers via Klusup helpen je graag. Om de tuin vervolgens mooi te houden kan een tuinman langskomen om dit bij te houden.

Elektricien

Voor alle klussen waar elektra aan te pas komt, kan een elektricien bij je langskomen. Niet alleen om te installeren, maar ook als je storingen hebt. Ze kunnen bijvoorbeeld een stopcontact plaatsen of een kookplaat aansluiten. Werken met elektriciteit is vaak niet eenvoudig. Daarom is het een goede keuze om een vakman via Klusup in te schakelen. Dit is veiliger, zeker als je geen kennis hebt van elektra.

De elektriciens hebben veel ervaring en weten precies hoe ze aan de slag moeten gaan. Ze hebben diploma’s en opleidingen gehad om veilig te werk te gaan. Zo kunnen storingen snel verholpen worden en kun jij weer verder. De elektriciens via Klusup kunnen jou ook helpen als je een nieuwe keuken hebt en de apparatuur moet nog worden aangesloten. Voor deze vakmannen is geen klus te gek en ze staan altijd voor jou klaar.

Bezoek ze eens op hun socials:
Klusup op Twitter
Klusup op Facebook
Klusup op LinkedIn