Een Hangmat standaard kopen

Wat is er nou fijner dan ontspannen in een hangmat? Er zijn amper betere manieren te bedenken, mits de hangmat in orde is en je een goede hangmat standaard hebt. Zeker de hangmat standaard is erg belangrijk. De standaard moet stevig genoeg zijn. Je moet je geen moment zorgen hoeven maken over de stevigheid ervan. De standaard is er in tal van verschillende uitvoeringen. Overweeg ook de dubbele hangmat, uiteraard met extra stevige standaard, Ideaal om samen met je partner op in slaap te vallen. Hoe dan ook, er is veel te kiezen als het gaat om de hangmat. Belangrijkste onderdeel is echter niet het doel, maar wel de standaard, het onderstel dus.

Doek tussen twee bevestigingspunten

Och, wat heerlijk is het toch; het doek tussen twee bevestigingspunten. Want dat is wat een hangmat feitelijk is. Het is perfect om in te slapen, te luieren, een boek te lezen en te schommelen, want ook al is iets typisch voor een hangmat. De hangmat bestaat al eeuwen. Over de herkomst is nogal wat twijfel. De een zegt dat de Indianen er mee op de proppen kwamen, in Zuid en Midden Amerika. Anderen beweren dat het een Braziliaanse uitvinding is.

Eigenlijk hoort de hangmat tussen twee bomen

Eigenlijk hoort een hangmat tussen twee bomen te hangen. Dat is natuurlijk het perfecte plaatje. Dit is echter niet altijd mogelijk. Voordeel van een standaard is bovendien dat je de hangmat kunt gebruiken waar je maar wilt. Je hebt de hangmat standaard  in tal van verschillende uitvoeringen. Je hebt ze speciaal voor baby’s en voor twee personen. Het draagvermogen is belangrijk bij de keuze die je maakt. Het draagvermogen is wellicht de belangrijkste eigenschap als je een hangmat gaat kopen.

Verschil in gewicht en zeker in draagvermogen

Zo heb je de hangmat standaard met spreidstok. De hangmat standaard zelf weegt rond de vier kilo en de hangmat standaard is vaak berekend op ongeveer 100 kilo aan gewicht.  Je hebt de standaarden uiteraard volop zonder dat je dus gaten in de muur hoeft te maken. En zo heb je nogal wat verschillende standaarden. Opvallend is het verschil in gewicht. Weegt de ene standaard hooguit 4 kilogram, een ander kan zomaar 15 kilogram wegen.

Ook populair is  de hangmat standaard in universele uitvoering, gemaakt in een stalen constructie. In lengte kan ook gevarieerd worden. Vaak kun je wat betreft de lengte zomaar variëren tussen de 3 en 4 meter. Sommige zijn inklapbaar. Ook de hoogte is verstelbaar en belangrijk is zoals gezegd zeker het draagvermogen.

Je kunt de hangmat standaard demonteren en zo gemakkelijker opbergen

Fraai zijn natuurlijk ook de hangmatten voor twee personen, eventueel uit te rusten met een dekenhouder. Doorgaans is het onderstel van staal  en zijn de buizen weersbestendig. Handig is verder dat je de standaarden voor de hangmat vaak kunt demonteren. Dat maakt opbergen een stuk gemakkelijker en zeker ook ruimtebesparend. Check het draagvermogen en schaf een hangmat aan, daar krijg je echt nooit spijt van. Bewezen is bovendien dat het zeker niet slecht hoeft te zijn voor je rug.

Ben je overtuigd? Kies van voor de snelle levering van Maranon!