De tuintrends voor 2018

Het nieuwe jaar komt er in de verte langzaamaan weer aan! Heb jij al nagedacht over verbeteringen aan je tuin voor het komende jaar? Wil je bijvoorbeeld nieuwe plantjes poten, ga je voor het inrichten van een eigen boomgaard? Enzovoorts. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die je tijdens de zomer van 2018 hebt, zetten we in dit artikel de belangrijkste tuintrends voor 2018 alvast voor je op een rijtje. 2018 lijkt het jaar te worden waarin steeds meer mensen luxe aan hun tuin toevoegen! Nu de spaarrente verlaagd is kan dit een ideaal moment zijn om te investeren in je woning.

Een prachtige houten veranda plaatsen

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het inrichten van je tuin voor de zomer van 2018 is het laten plaatsen van een nieuwe houten veranda. Een veranda biedt je het voordeel om ook tijdens een zomers buitje heerlijk buiten te kunnen blijven zitten. Daarbij geeft het hout van de veranda je tuin een stijlvolle, landelijke uitstraling! Er worden verschillende soorten veranda’s aangeboden. Denk aan een veranda met enkel een houten overkapping, een veranda met zijkanten die afgesloten kunnen worden tegen de wind, enzovoorts. Kijk eens in het assortiment van Fonteyn! Hier biedt men je verschillende prachtige veranda’s aan.

Luxeproducten voor in de tuin

Naast het gebruik van een veranda in je tuin, kun je ook voor verschillende luxeproducten kiezen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over het gebruik van een zwembad in je tuin? Of wat te denken van een eigen bubbelbad? Dergelijke luxeproducten zijn in de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden, door het toegenomen aanbod aan luxeproducten. Bij zowel de aanschaf van een zwembad als van een bubbelbad, heb je de keuze uit een vast zwembad of bubbelbad of een losse variant. Het nadeel aan een losse variant is dat je deze iedere herfst weer naar binnen moet halen.