Club Car is multifunctioneel inzetbaar in de tuin

Je heb ze vast als eens voor bijzien komen: Club Cars. Ze worden op steeds meer plekken ingezet. Het zijn ook handige wagentjes waar je van alles mee kunt. Toch bestaat vaak het idee dat je ze alleen kan gebruiken op de golfbaan. Maar niets is minder waar. Je kun ze inzetten voor de beveiliging van een terrein of bij het vervoeren van verschillende spullen. Dit laatste kan bijvoorbeeld als je een grote tuin hebt. In dit blog leg ik uit waarom.

Club Car wat zijn het voor wagentjes?

De club car kun je in verschillende uitvoeringen krijgen. Zo zijn ze verkrijgbaar met een achterbak. Handig, want als je bijvoorbeeld een grote tuin hebt, dan kun je heel gemakkelijk je tuingereedschap daarin laden. Je kunt ze helemaal overdekt krijgen of als een cabrio. Dit is vooral leuk als je een grote tuin hebt. Kun je mooi rondrijden en genieten van je tuin en eventueel van het uitzicht. De Club Car kan zowel op benzine als elektrisch worden aangedreven. Deze laatste optie is natuurlijk het meest milieuvriendelijk.

Voordelen van dit type golfwagen

Het gebruik van deze hippe Club Cars in de tuin heeft heel wat voordelen. Vooral als je een grote tuin hebt en je vele meters moet afleggen. Wanneer je bijvoorbeeld naar de andere kant van de tuin moet om bomen te snoeien, kun je het gereedschap makkelijk meenemen in je laadbak achter. Bovendien kunnen er meerdere mensen tegelijkertijd in het wagentje worden vervoerd. Handig als je met meer mensen de tuin gaat onderhouden. Bovendien zijn ze heel energiezuinig. Ze verbruiken bijna geen energie. Dit is natuurlijk mooi voor de natuur. Want je stoot minder uit. Daarnaast worden de karretjes gemaakt van aluminium, van vliegtuigkwaliteit. Hierdoor zijn ze sterker dan staal. Tot slot kun je met deze wagentjes ook gewoon de openbare weg op. Handig als je in de zomer nog meer van de natuur wil genieten. Let er wel op dat de Club Car door de RDW is goedgekeurd, voor je de weg op gaat.

Club Car in de tuin

De voordelen van dit type voertuig voor in de tuin komt pas tot zijn recht als je een echt grote tuin heb. Denk bijvoorbeeld aan een tuin waarbij je 10 minuten moet sjouwen met je tuingereedschap om het te onderhouden. Zoals eerder aangegeven heeft het voertuig een laadbak. Dit is super handig. Je kun niet alleen je gereedschap in een keer op de juiste plek krijgen, maar ook het tuinafval makkelijk naar de juiste plek toebrengen. Kortom, als je een grote tuin hebt, zitten er alleen maar voordelen aan.