Betonpoer 12×12 bij de Betonpoerengigant

De Betonpoerengigant heeft de betonpoer 12×12 cm en vele andere maten op voorraad. Ook kun je vele betonpoeren bestellen in verschillende kleuren en vormen. Een betonpoer is essentieel als je wilt dat het bouwwerk in je tuin langer meegaat en steviger in de grond staat. De betonpoer zorgt ervoor dat het bouwwerk niet omwaait bij een stevige wind of wegzakt.

Doordat de betonpoer ook zich vaak nog een gedeelte boven de grond bevindt zorgt het prefab beton ervoor dat een houten bouwwerk minder snel door de vocht in de grond wordt aangetast. Zo gaat het bouwwerk jaren langer mee. De betonpoer 12×12 is vooral handig voor staanders van 7×7 cm. Zo weet je zeker dat de staander goed op de betonpoer bevestigd kan worden. De verschillende betonpoeren zijn onder andere te gebruiken voor pergola’s, schuttingen, veranda’s, overkappingen, buitenspeeltoestellen, hekken en poorten.

Betonpoer 12×12 kopen

De betonpoer 12×12 is één van de kleinste betonpoeren die je kunt bestellen bij de Betonpoerengigant. De betonpoer 12×12 is een rechte betonpoer in het antraciet die 50 centimeter hoog is. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze betonpoer met of zonder draadeind M16 wilt. Het draadeind kan ervoor zorgen dat je de staander makkelijker aan de betonpoer kunt bevestigen. Ook kun je eenvoudig kiezen of je er een funderingstegel of snelcement bij wilt en ook of je er een stelplaatje bij wilt. Een stelplaatje helpt de betonpoer makkelijker te bevestigen aan de staander en een funderingstegel geeft nog meer stevigheid aan de betonpoer.

Welke betonpoer heb jij nodig?

De uitvoering, maat en lengte van de betonpoer die je nodig hebt hangt af van de grootte van het bouwwerk. Grotere betonpoeren hebben meer draagkracht, dus een groot bouwwerk heeft vaak een grotere betonpoer nodig of juist een trapezevormige betonpoer. Mocht je niet precies weten of jij de betonpoer 12×12 nodig hebt of dat je misschien een andere maat moet gebruiken voor jouw bouwwerk dan kun je je altijd laten adviseren door de gespecialiseerde werknemers van de Betonpoerengigant.